Tilaa tuomari

Kaikki yksittäiset ottelut hoidetaan kahdella tuomarilla erotuomareiden turvallisuuden vuoksi. Harjoituspelit toimivat harjoituksena myös tuomareille. Kahden tuomarin järjestelmä on liiton peleissä, joten saamme oikeanlaista harjoitusta vain ja ainoastaan kahdella tuomarilla vihelletyistä peleistä! Poikkeuksena pienten junioreiden(E-ja nuoremmat) pelit voidaan hoitaa yhdellä tuomarilla.

Nämä korvaukset ovat voimassa otteluissa jotka päättyvät viimeistään klo 22.00.
Mikäli päättymisaika on klo 22:00 jälkeen, niin korvausta korotetaan 5 euroa/tuomari. Jos peliaika ylittää sovitun ajan, niin korvausta korotetaan 5 euroa/tuomari.
Poikkeustapauksissa yhdellä tuomarilla hoidetut pelit; korvaus on 1,5 kertainen.
Harjoitusturnauksien korvaukset sovitaan erikseen.

Matkakorvaus Jyväskylän alueella 5 euroa/tuomari.
Oman kunnan ulkopuolelle, matkustavalle tuomarille maksetaan matkakorvaus julkisten kulkuneuvojen taksan mukaisesti tai oman auton käytöstä 0.40 euroa/km, lisämatkustajasta 0.03 euroa/lisämatkustaja.

Kaikki ottelut sovitaan asettelijan kanssa. Erotuomaritilaus tulee automaattisesti asettelijalle. Asettelija lähettää tilaajalle vahvistuksen, kun tuomarit ovat selvillä
sekä tiedon kustannuksista.

Tilaus tuomaritehtäviin on tehtävä viimeistään 7 vrk ennen peliä, jotta saamme varmemmin otteluun tuomarit. Tilauksiin, jotka tulevat myöhemmin kuin 7 vrk ennen peliä tulee 5 euroa/lisämaksu/tuomari.

Tiedustelut ja turnaukset voi osoittaa Pekka Meskaselle, 0500 400357
pekka.meskanen(at)kesset.com.

Kaikissa harjoituspeleissä noudatetaan SSBL:n peli-ja kilpailusääntöjä.

SarjaPeliaikaPalkkio/tuomari
Miesten liiga ja D1vari3 x 20 min50 euroa
Naisten liiga ja M2D3 x 20 min35 euroa
PASM ja A1D3 x 20 min*35 euroa
Muut sarjatasot3 x 20 min30 euroa
Muut sarjatasot3 x 15 min25 euroa

Maksajan tiedot: