Tuomarin tilaaminenKaikki yksittäiset ottelut hoidetaan kahdella tuomarilla erotuomareiden turvallisuuden vuoksi. Harjoituspelit toimivat harjoituksena myös tuomareille. Kahden tuomarin järjestelmä on liiton peleissä, joten saamme oikeanlaista harjoitusta vain ja ainoastaan kahdella tuomarilla vihelletyistä peleistä! Poikkeuksena pienten junioreiden(E-ja nuoremmat) pelit voidaan hoitaa yhdellä tuomarilla.
Hinnasto
Sarja Peliaika Palkkio/tuomari
Miesten liiga ja D1vari 3 x 20 min* 50 euroa
Naisten liiga ja M2D 3 x 20 min* 35 euroa
PASM ja A1D 3 x 20 min* 35 euroa
Muut sarjatasot 3 x 20 min 30 euroa
Muut sarjatasot 3 x 15 min 25 euroa
* = tehokas peliaika

Nämä korvaukset ovat voimassa otteluissa jotka päättyvät viimeistään klo 22.00. Mikäli päättymisaika on klo 22:00 jälkeen, niin korvausta korotetaan 5 euroa/tuomari. Jos peliaika ylittää sovitun ajan, niin korvausta korotetaan 5 euroa/tuomari. Poikkeustapauksissa yhdellä tuomarilla hoidetut pelit; korvaus on 1,5 kertainen. Harjoitusturnauksien korvaukset sovitaan erikseen.

Matkakorvaus Jyväskylän alueella 5 euroa/tuomari. Oman kunnan ulkopuolelle, matkustavalle tuomarille maksetaan matkakorvaus julkisten kulkuneuvojen taksan mukaisesti tai oman auton käytöstä 0.40 euroa/km, lisämatkustajasta 0.03 euroa/lisämatkustaja.

Kaikki ottelut sovitaan asettelijan kanssa. Erotuomaritilaus tulee automaattisesti asettelijalle. Asettelija lähettää tilaajalle vahvistuksen, kun tuomarit ovat selvillä sekä tiedon kustannuksista.

Tilaus tuomaritehtäviin on tehtävä viimeistään 7 vrk ennen peliä, jotta saamme varmemmin otteluun tuomarit. Tilauksiin, jotka tulevat myöhemmin kuin 7 vrk ennen peliä tulee 5 euroa/lisämaksu/tuomari.

Tiedustelut ja turnaukset voi osoittaa Pekka Meskaselle, 0500 400357 pekka.meskanen(at)kesset.com.

Molempien joukkueiden on ennen peliä toimitettava pelaajaluettelo erotuomarille.
Lataa pelaajaluettelo tästä

Kaikissa harjoituspeleissä noudatetaan SSBL:n peli-ja kilpailusääntöjä.

Tilauslomake
Kotijoukkue:
Vierasjoukkue:
Pelipaikka:
Pelipäivä:
Alkamisaika:
Peliaika:
Tuomaripalkkion maksaja:
Tilaajan nimi:
Seura/Yritys:
Sähköposti:
Puhelin:
Muuta huomioitavaa:

 
Kirjaudu

 
 Copyright:   Kesset ry   |   Paavo Kantola