Ajankohtaista


RAIDAN TAKAA: Liigavihellyksiä vuoden ympäri
23.01.2015

Jörn Donnerin Sixtynine-elokuvan juoni on hämmentävä. Varsinaista suositusta ei voi antaa, mutta riittävän lyhyenä referaattina tälle palstalle voidaan kertoa, että leffassa päähenkilönä oleva mies harrastaa jääkiekkoerotuomarointia. Kun kiekkokausi keväällä päättyy ja naishahmo huokaa, että nyt miehellä on vihdoin aikaa olla hänen kanssaan, mies toteaa: "Ei, nyt alkaa jalkapallokausi!" Elokuvan loppukuvissa hän vipeltää pilli suussa vihreällä veralla.

Miikka Lähdesmäen elämä ei ole Jörn Donnerin elokuvaa, mutta tällainen ontuva johdanto tuoreimpaan Raidan takaa -haastateltavaamme sallittakoon tässä tapauksessa. Lähdesmäelläkin erotuomarikaudet nimittäin limittyvät päällekkäin. Salibandyn pääsarjojen lisäksi hänet nimittäin voi nähdä jakamassa oikeutta myös jalkapallon Veikkausliigan otteluissa.

35-vuotias Lähdesmäki on naimissa ja perheeseen kuuluu kaksi lasta. Erotuomaritoiminnan lisäksi hän kertoo harrastavansa antiikin keräilyä.
Salibandyssa Lähdesmäelle on kertynyt liigaotteluita vajaat 30, divaritason pelejä on rapiat sata enemmän. Tällä kaudella painopiste vihellyksissä on kuitenkin ollut lisääntyvässä määrin liigaotteluissa. Seuraavassa haastattelussa Lähdesmäki valaisee, miksi näin on.

Mutta mitä Lähdesmäki toisi salibandyyn toisesta lajistaan jalkapallosta? Miten katsojan huuto sai hänet nalkkiin Nurmossa? Seuraavat vastaukset kertokoot lisää näistä ja monesta muusta asiasta!

Lue lisää...

27.02.2015RAIDAN TAKAA: Meno chilliä, menu chiliä
16.02.2015RAIDAN TAKAA: Puumalan Bono
23.01.2015RAIDAN TAKAA: Liigavihellyksiä vuoden ympäri
04.11.2014RAIDAN TAKAA: Eräjorma pohjoisesta
02.10.2014RAIDAN TAKAA: Opiskelurahan keruusta cup-finaaliin
 Näytä kaikki..
 
Kirjaudu

 
 Kävijöitä tänään:1kpl
Kävijöitä tällä hetkellä:1kpl
Copyright:   Kesset ry   |   Paavo Kantola